Atlikėjas pasijuto blogai per gegužės 20 dieną vykusį pasirodymą Las Vegaso koncertų salėje „Colosseum“. Čia jis nuo gegužės 4 dienos rengia savo koncertus „Million Dollar Piano“.

Dainininko sveikata kelias dienas tik dar labiau blogėjo, nors jis visą laiką ilsėjosi ir gėrė vaistus.

Trečiadienio ryte paguldytas į ligoninę, atlikėjas atliko įvairius tyrimus ir medikai jam rekomendavo atšaukti artimiausius koncertus, kad galėtų visiškai pasveikti.

„Gavęs tyrimų rezultatus, jo gydytojas rekomendavo Eltonui nerengti jokių koncertų maždaug septynias dienas, kad galėtų vien tik ilsėtis ir gerti antibiotikus, kurie turi išgydyti jo kvėpavimo takų infekciją ir užkirsti kelią komplikacijoms“, - sakė dainininko atstovas.

Dainininkas apgailestauja, kad dėl sveikatos problemų jam teks praleisti šį savaitgalį turėjusius įvykti pasirodymus.

„Jaučiuosi keistai negalėdamas pasirodyti šiuose „Million Dollar Piano“ koncertuose „Colosseum“ salėje, - teigė dainininkas savo pranešime ir pridūrė, kad neįvykę pasirodymai bus perkelti į šių metų rudenį. - Savo gerbėjams galiu pasakyti tik tiek, kad labai apgailestauju negalėdamas būti su jumis. Viliuosi greitai su jumis pasimatyti šiame nuostabiame teatre „Caesars Palace“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)