Masažistas, teismo dokumentuose prisistatantis kaip Johnas Doe, šį ieškinį iškėlė praėjusį penktadienį. Jis tvirtina, kad sausio 16 dieną privačiame namuke prabangaus viešbučio teritorijoje J. Travolta trynė jo koją, lietė jo genitalijas ir mėgino atlikti mažiausiai vieną lytinį aktą.

J. Travoltos atstovas spaudai tokius pareiškimus pavadino „pagrindo neturinčiu melu“.

„Tariamo incidento dieną J. Travolta nebuvo Kalifornijoje. Galima įrodyti, kad jis tuo metu viešėjo Rytų pakrantėje, - teigiama jo pranešime spaudai. – Johnas siekia, kad šis ieškinys būtų atmestas. Tuomet jis iškels bylą ieškovui ir jo teisininkui dėl tyčinio persekiojimo“.

Masažisto advokatas, Kalifornijos Pasadenos mieste dirbantis Okorie Okorocha sakė, jog pagal Kalifornijos įstatymus seksualinio smurto auka gali neskelbti savo tikrosios tapatybės ir pasivadinti svetimu vardu, kaip padarė jo klientas, jeigu ji jaučia, kad atskleidus savo pavardę gali sulaukti pažeminimo.

Ieškinyje smulkiai aprašomas tariamas incidentas. Anot dokumentų, masažą užsakė vienas telefonu paskambinęs anonimas. Jis pasitiko masažistą gatvėje, įsisodino jį į automobilį ir nuvežė į viešbutį, kur jam turėjo būti mokama po 200 dolerių (520 litų) už valandą.

„Norėjau, kad ieškinys būtų kuo detalesnis. Kuo daugiau bus detalių, tuo šie tvirtinimai bus tikslesni“, - sakė masažisto advokatas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)