„The Social Network“ („Socialinio tinklalapio“) žvaigždė džiaugiasi naująja veikla. Tinklalapiui ElleDecor.com jis sakė: „Man patinka išgrynintas, beveik šiuolaikiškas interjeras. Vienintelė kliūtis yra jį sušildyti, nes natūraliai jis toks nebūna“.

„Viskas, ką stengsimės padaryti, tai gerai suderinti detales. Kursime daiktus ir kambarius, kurie bus daugiaaspekčiai ir apims skirtingus architektūros bei dizaino žanrus“.

J. Timberlake`o kurti interjero aksesuarai debiutuos kitą mėnesį, gegužės 12 dieną. Buvusi popmuzikos žvaigždė nėra pirmoji įžymybė, kuri pristatys savo kolekciją minėtai interneto parduotuvei. Madų dizainerės Mary-Kate ir Ashley Olsen yra sukūrusios drabužių kolekciją „StyleMint“, televizijos žvaigždė Rachel Bilson – batų kolekciją „ShoeMint“, o aktorė Kate Bosworth – papuošalų kolekciją „JewelMint“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją