Asmeninį gyvenimą Penelope Cruz visada slėpė po devyniais užraktais. Santuoka su 41 metų mylimuoju Javieru Bardemu, judviejų sūnaus Leo (metai ir du mėnesiai) gimimas – visas šias akimirkas 37 metų Holivudo žvaigždė norėjo pasilaikyti sau. Vis dėlto dabar „Oskaro“ laimėtoja neįprastai atvirai prakalbo apie savo, kaip mamos ir žmonos, gyvenimą. Mat šie vaidmenys jai svarbesni už net ir labiausiai viliojančius pasiūlymus filmavimo aikštelėje.

„Galbūt dar nusifilmuosiu viename filme per metus, galbūt dviejuose. Bet tikrai ne daugiau, nes dabar teikiu pirmenybę kitiems dalykams“, - sakė P. Cruz interviu amerikiečių leidiniui „Harper´s Bazaar“.

Pagaliau galėdama mėgautis šeimynine laime su sūneliu Leo ir sutuoktiniu J. Berdemu, aktorė tvirtai įsitikinusi: „Skaičiuodama savo ketvirtą dešimtį jaučiuosi laimingesnė nei anksčiau“. Nepaisant to, ji ir šiandien prisipažįsta esanti „ta, kuri nuolat susirūpinusi“. „Gyvenu kiekvieną dieną ir bandau mažiau bijoti, mažiau dėl visko nerimauti. Vis dėlto aš visada dėl visko rūpinausi, tai užkoduota mano prigimtyje. Būtent tai mane labiausiai kankina“, - atviravo žvaigždė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją