M. Owenas su žmona Emma Ferguson susilauks jau trečios atžalos. Jiedu jau augina šešerių sūnų Elwoodą Jacką ir ketverių dukrą Willow Rose.

Dainininkas prisipažino slėpęs džiugią žinią, kol jos neišdavė jau nebenuslepiamai suapvalėjęs 35 metų žmonos pilvas. Pora apie būsimą kūdikį visiems pranešė įveikusi keturių nėštumo mėnesių ribą.

Artimas keturiasdešimtmečio M. Oweno draugas atviravo: „Jis jaučiasi devintame danguje. Jis laikė tai paslaptyje kaip įmanoma ilgiau, šią ypatingą naujieną žinojo tik šeima. Bet dabar jau atėjo metas pasidalinti tuo su visais“.

Žinia apie trečią atžalą rodo, kad atlikėjo santuoka grįžo į senas vėžes. Anksčiau buvo pasirodę pranešimai apie dainininko, kuris dabar įrašinėja solo dainų albumą, problemas su alkoholiu ir nesantuokinius ryšius.

„Markas ir Emma įveikė nemažai dvasinių ieškojimų. Markas pasuko savo gyvenimą kita linkme ir įrodė Emai, kad jis tebėra tas vyras, kurį ji įsimylėjo. Gyvenimas iš tiesų negali būti geresnis“, - samprotavo dainininko draugas.

Praėjusį penktadienį, kovo 30 dieną, apie 32 metų žmonos Aydos nėštumą paskelbė ir 38 metų R. Williamsas. Tai bus pirmas šios poros vaikas.

Praėjusį mėnesį „The Sun“ paskelbė, kad laidos „X Factor“ teisėjas G. Barlow, kuriam 41 metai, su metais vyresne žmona Dawn laukia jau ketvirtos atžalos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją