Pats kompanijos įkūrėjas Richardas Bransonas savo tinklaraštyje rašė: „Trumpai paskambinau Astonui ir pasveikinau jį. Jis, kaip ir mes, yra sužavėtas perspektyvos būti tarp pirmųjų, kurie kirs paskutinę ribą (ir grįš atgal!) kartu su mumis ir pats pajus kosmoso magiją“.

R. Bransonas tvirtina, kad jų „Virgin Galactic“ erdvėlaiviai jau baigia įveikti išsamią bandymų programą. „Mums labai svarbus yra saugumas, todėl prieš pradėdami teikti komercinių skrydžių paslaugas, užtikrinsime visą įmanomą saugumą – į pirmą komercinį skrydį leisiuosi aš su savo vaikais!“, - tikina kompanijos įkūrėjas.

R. Bransonas teigia, kad „Virgin Galactic“ yra pats įdomiausias verslas, kokio tik jam kada nors yra tekę imtis, ir jam „vis dar tenka įžnybti sau“, kad suvoktų, jog visa tai tikra.

„Ashtonas prisijungia prie mūsų greitai besiplečiančios tikrų pionierių grupės, kurių laukia gyvenimą pakeisianti patirtis ir vieta istorijos vadovėliuose. Puiku, kad jis bus kartu“, - reziumuoja verslininkas ir paragina tapti penki šimtai pirmuoju astronautu.

Reklaminis skrydžio filmukas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją