Atlikėjas buvo itin geros nuotaikos, pasisveikino su prie viešbučio jo laukiančiais fotografais ir nuo jų nesislapstė. Deimantų muziejuje jo laukė dovana - deimantas jo neseniai gimusiai dukrytei.

Po to F.Kirkorovas nuvyko prie Katedros, šv.Onos bažnyčios, pasivaikščiojo Literatų gatve. Žvaigždę visur lydi filmavimo kameros, jis pasakoja prisiminimus. DELFI žiniomis, apie F.Kirkorovą yra kuriamas dokumentinis filmas.

Nepraleido progos dainininkas užsukti ir į ekologiškų prekių krautuvėlę. Čia jis buvo pavaišintas gabalėliu torto „Napoleonas“.

Vėliau atlikėjas, kurį kiekviename žingsnyje lydi didžiulė svita padėjėjų bei apsaugos darbuotojų, ketina vykti į Trakus arba į Belmontą, taip pat jau tradicija tapo, kad jis pavaikšto po miestą, kuriame koncertuoja ir aplanko žymias jo vietas.

F. Kirkorovas pasivaikščiodamas pražingsniavo Didžiąja gatve "Armani" parduotuvės link. Pakeliui atlikėjas pastebėjo ir uždarytą verslininko Mariaus Gelažniko prabangių drabužių parduotuvę. "O kodėl uždaryta? Toks geras žmogus čia dirbo. Gaila", - vaikštinėdamas sostinės senamiestyje kalbėjo F. Kirkorovas. Apsilankęs "Armani" parduotuvėje, vėliau F. Kirkorovas apsilankė ir parduotuvėje "Du broliai", išėjęs iš jos pasuko viešbučio, kuriame yra apsistojęs viešnagės Vilniuje metu, link.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)