„Mes kalbamės apie buitinį smurtą ir ką tai reiškia, - antradienį Vašingtone surengtoje antroje Pasaulinėje moterų apsaugos konferencijoje žurnalui „People“ sakė 35 metų R. Witherspoon. - Nors ši sąvoka jiems svetima, vaikai pradeda suprasti, kad tai nutinka mūsų šalyje ir visame pasaulyje gyvenančiose šeimose“.

Aktorė augina du vaikus – dvylikametę dukrą Avą ir aštuonerių sūnų Deaconą. Vaikai su savo mama aptarė ir viešai nuskambėjusį buitinio smurto atvejį, kai 2009 metų vasarį dainininkas Chrisas Brownas sumušė savo tuometinę merginą Rihanną, dėl ko vėliau buvo pripažintas kaltu.

„Mano dukra žino, kas nutiko. Ir sūnus žino taip pat, - prisipažino „Oskaro“ laimėtoja. - Kalbamės apie tai, kas yra priekabiavimas. Manau, kad tai svarbu paaiškinti savo dukroms – ir savo sūnums – kad dar ankstyvame amžiuje išmoktų, kas yra tinkama ir kas visiškai neleistina“.

Laimei, pati R. Witherspoon džiaugiasi laimingais santykiais ir santuoka su Jimu Tothu. Kitą mėnesį pora švęs pirmąsias vestuvių metines.

„Nežinau, ką mes darome, bet aš esu labai patenkinta, - džiaugėsi aktorė. - Tai vyksta taip greitai – viskas prabėgo kaip viena akimirka“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją