„Nebegaliu perskaityti scenarijų, nes turiu problemų su akimis. Tad kažkas ateina ir man tai perskaito, tarsi pasakoja man istoriją, - atvirauja garsi aktorė. - Dažniausiai tai būna mano dukra ar agentas, o kartais koks draugas. Man tai patinka, nes aš sėdžiu ir įsivaizduoju tą istoriją savo mintyse. Turiu tai, ką turėjo ir mano mama – geltonosios dėmės degenaraciją, kuri ateina kartu su senatve“.

Juostų apie Džeimsą Bondą žvaigždė stengiasi dėl to nepalūžti, tačiau neslepia, jog jai labai liūdna, kad ji nebegali spręsti kryžiažodžių.
Leidiniui „The Daily Mirror“ ji sakė: „Įpranti prie to. Turiu lęšius bei akinius, be to, padeda labai ryški šviesa. Kai ryškiai šviečia saulė, galiu spręsti kryžiažodį, tačiau pasirodžius menkiausiam debesėliui nieko nebematau“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją