„Buvo kilęs šioks toks sąmyšis, mat kurį laiką nebuvo aišku, kur dingo Bobbi Kristina, tačiau su ja viskas gerai“, - sekmadienį Houstonų šeimos atstovas sakė leidiniui „The Daily Beast“ ir pridūrė, kad tai neturi nieko bendro su narkotikais, mat buvo pasklidę gandai, kad mergina tuo metu svaiginosi kvaišalais.

„Jai reikėjo pabūti vienai“, - sakė pašnekovas.

Ar vienintelė W. Houston atžala su buvusiu jos sutuoktiniu Bobby Brownu dalyvavo po apeigų Houstonų šeimai ir draugams surengtuose gedulinguose pietuose, nepranešama.

Vasario 11 dieną Bobbi Kristina buvo skubiai nugabenta į ligoninę dėl streso, patirto sužinojus apie motinos mirtį. Mergina buvo tame pačiame „Beverly Hilton“ viešbutyje, kai vieno jo numerio vonios kambaryje buvo rastas hito „I Will Always Love You“ atlikėjos kūnas.

Mergina buvo nuvežta į „Cedars-Sinai“ ligoninę Los Andžele. Medikai norėjo išsiaiškinti, ar jos psichinė būklė nėra tokia bloga, kad reiktų priverstinio psichiatrinio gydymo.

„Buvo labai daug streso, - sakė Houstonų šeimos narys Billy Watsonas. - Mirė jos mama, tad ji palūžo. Juk niekas nesitikėjo, kad ji paliks visus taip anksti. Bobbi Kristinai buvo diagnozuotas nervų išsekimas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją