Kalbą atsisveikinimo metu pakviestas sakyti pastorius Marvinas L. Winansas, kuris yra ilgametis Houstonų šeimos draugas. Beje, jis 1992 metais palaimino dainininkės ir Bobby Browno santuoką, kuri vėliau nutrūko.

Paklaustas, kodėl šeima nenori viešų laidotuvių, pastorius teigė, jog Whitney mama Cissy tokiu sunkiu šeimai metu "nenorėjo parado".

CNN praneša, jog kvietimą palydėti W.Houston į paskutinę kelionę gavo apie 1500 asmenų. Dainuoti ceremonijos metu yra pakviesta popmuzikos žvaigždės krikšto mama Aretha Franklin. Svečių sąraše taip pat yra Chaka Khan, Darlene Love, Bishop T.D. Jakes, Antonio "L.A." Reid, Brandy, Jesse Jackson.

Taip pat laidotuvėse dalyvaus hiphopo atlikėjas Ray J, kuris guodė W.Houston po skyrybų su B.Brownu ir ilgainiui tapo jos vaikinu. Nors jų santykiai buvo audringi, pora tai skyrėsi, tai taikėsi, gerokai jaunesnis vaikinas iki pat dainininkės mirties buvo laikomas W.Houston vaikinu.

Popmuzikos karaliene vadinama Whitney Houston rasta negyva vonioje praėjusį savaitgalį. Nors tiksliai mirties priežasčiai nustatyti prireiks dar šiek tiek laiko, teigiama, kad dainininkė mirė sumaišiusi įvairių vaistų ir alkoholio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją