J. Anston savo žvaigždę Holivudo Šlovės alėjoje atidengs kitą trečiadienį, vasario 22 dieną. Holivudo Prekybos rūmai nusprendė pagerbti aktorę žvaigžde, kurią bus galima išvysti priešais viešbutį „W Holywood“ ant Holivudo ir Vaino gatvių kampo.

Už dešimt sezonų kurtą vaidmenį seriale „Friends“ J. Aniston buvo nominuota penkiems „Emmy“ apdovanojimams, dviem Kino aktorių gildijos apdovanojimams ir dviem „Auksiniams gaubliams“. Už pagrindinį aktorės vaidmenį minėtame seriale ji yra pelniusi vieną „Emmy“ prizą (2002 m.) ir vieną „Auksinį gaublį“ (2003 m.), taip pat penkis Žiūrovų simpatijų apdovanojimus.

Po šio serialo aktorė vaidino filmuose „Rumor Has It“ („Sklinda gandai“), „The Break Up“ („Išsiskyrimas“), „Friends with Money“ („Pasitikėk draugais“) bei „Marley and Me“ („Marlis ir aš“).

Artimiausiu metu šią aktorę bus galima išvysti režisieriaus Davido Waino juostoje „Wanderlust“, kurią išleis „Universal Pictures“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją