Tačiau, nepaisant kelių šeimos narių noro, B.Brownas vis tik gavo oficialų kvietimą. Pasak tų pačių šaltinių, jis nori dalyvauti laidotuvėse ir pagerbti buvusią žmoną bei savo dukters motiną. Tačiau dėl šeimyninių peripetijų dar nenusprendė, ar atvyks į ceremoniją.

Kovoja dėl galimybės pasimatyti su dukra

Tačiau tai - dar ne visos šeimos peripetijos. B.Brownas neslepia, kad jau tris dienas jis nematė savo gedinčios dukters, nes jiems susitikti trukdo Whitney šeima. Ypač tam prieštarauja dainininkės motina Cissy Houston.

B.Brownas yra labai piktas ir nusivylęs, nes jis specialiai skrido į Los Andželą palaikyti savo Bobbi Kristinos, kuri dėl sveikatos sutrikimų jau dukart buvo išvežta į ligoninę, sunkią minutę.

Viešbutis tapo lankytina vieta

Viešbutis "Beverly Hilton", kuriame mirė Whitney Houston, jau įtraukta į lankytinų turistinių Los Andželo vietų sąrašą. Prie viešbučio numatyta naujai į maršrutą įtraukta stotelė, kur turistai galės išlipti ir nusifotografuoti. Tuo metu gidai pasakos apie tragiškos nelaimės smulkmenas ir dainininkės gyvenimą. Ekskursijos vadinsis "Tragiška istorija".

Kambarys jau išnuomotas

Portalas TMZ.com taip pat praneša, jog viešbučio kambarys, kurio numeris - 434, ir kuriame vonioje rasta mirusi W.Houston, išnuomotas kitiems svečiams. Tai įvyko praėjus vos trims dienoms po nelaimės.

Tai patvirtino viešbučio vadybininkas. Negana to, šis kambarys šiuo metu populiariausias viešbutyje ir norinčių jame apsigyventi jau susidarė nemaža eilė. Kambario kaina vienai nakčiai - 375 doleriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją