Buvo pranešta, kad scenos žvaigždė užsisakė mėsainį, gruzdintų bulvyčių, sumuštinį su kalakutiena bei jalapeno pipirų. Ant stalo taip pat buvo „Heineken“ skardinė bei tuščia šampano taurė. Šaltiniai tvirtina, kad prieš tai taurėje buvo šampano.

Kita nuotrauka padaryta vonios kambaryje, kai iš jo buvo išneštas W. Houston kūnas. Ant stalo likęs sumuštinis su kalakutiena bei jalapeno pipirai.

Atlikėjos šeimai priklausantys asmenys teigia, kad dainininkė suvalgė mėsainį ir gruzdintas bulvytes, o sumuštinį su kalakutiena bei jalapeno pipirus pasiėmė į vonią. Tai ji ketino suvalgyti po maudynių.

Pažiūrėjus iš arčiau matyti, kad ant vonios kambario grindų yra vandens.
Specialistai W. Houston šeimai pranešė, kad žvaigždės mirties priežastimi galėjo tapti širdies smūgis, kurį ji galimai patyrė sumaišiusi alkoholį ir vaistus.

Tuo tarpu įvairūs šaltiniai praneša, jog dainininkės laidotuvės planuojamos Newarko Whigham laidojimo namuose, dainininkės gimtinėje. Ten pat buvo pašarvotas ir atlikėjos tėvas, miręs 2003-iaisiais. Taip pat buvo svarstoma vieno didžiulio centro galimybė, nes ten galėtų tilpti apie 18 tūkstančių žmonių. Laidotuvės turėtų vykti ketvirtadienį arba penktadienį.

Vėliau pranešta, jog Whitney Houston kūnas iš Kalifornijos pargabentas į jos namus - Naująjį Džersį. Remiantis pranešimais, dainininkės kūnas iš Teterboro oro uosto katafalku buvo nuvežtas į laidotuvių biurą atlikėjos gimtajame Nevarko mieste.

Nuotraukų albume - kaip pasaulis liūdi dainininkės:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją