"Ji buvo nuvežta į ligoninę, (kur jai buvo suteikta) medicininė pagalba dėl streso", - sakė vienas draugas, kuris nenorėjo skelbti savo pavardės.

Bobbi Kristina yra W.Houston duktė iš audringos, 15 metų trukusios santuokos su dainininku Bobby Brownu. Greitosios pagalbos automobiliu ji buvo išvežta iš viešbučio "Beverly Hilton", kur šeštadienį buvo rasta negyva W.Houston, pranešė policija.

"Ji jautė tam tikrą nerimą ir buvo nugabenta į "Cedars Sinai", - sakė Beverli Hilso policijos departamento atstovas, kuris daugiau jokių detalių nepateikė.

CBS pranešė, kad mergina į įžymybių ligoninę buvo nuvežta maždaug vėlyvą rytmetį, o išleista po pietų.

Šios naujienos apie Bobbi Kristiną pasirodė tokiu metu, kai W.Houston šeima pirmą kartą viešai prabilo apie savo netektį ir paskelbė pareiškimą, kuriame sako, kad ją pribloškė ši "neįsivaizduojama tragedija".

"Esame priblokšti savo mylimos Whitney netekties. Tai neįsivaizduojama tragedija, mes jos siaubingai ilgėsimės. Vertiname jos gerbėjų ir draugų reiškiamą meilę ir paramą", - sakoma pareiškime.

W.Houston, 9-ojo bei 10-ojo dešimtmečių superžvaigždė, tarp kurios hitų yra "I Will Always Love You", šeštadienį, "Grammy" išvakarėse, buvo rasta negyva savo kambaryje viešbutyje "Beverly Hilton". Jai buvo 48 metai.

Dainininkės motina Cissy Houston, kaip pranešama, prieš pat dukters mirtį su ja kalbėjosi.

B.Brownas paprašė gerbti šeimos privatumą.

"Mane labai nuliūdino mano buvusios žmonos Whitney Houston mirtis. Šiuo metu prašome privatumo, ypač - mano dukrai Bobbi Kristinai", - sakoma B.Browno pareiškime, kurį citavo CNN.

Pranešta, kad B.Brownas, sužinojęs apie buvusios sutuoktinės mirtį, šeštadienį vakare per savo ir vėl susibūrusios "New Edition" koncertą Misisipėje apsiašarojo, bet tęsė šou. Jiedu su W.Houston išsiskyrė 2007 metais.

To koncerto metu B.Brownas vienos dainos pabaigoje susigraudinęs sušuko "Aš tave myliu, Whitney!" ir pasiuntė į dangų oro bučinį, sekmadienį pranešė apie įžymybes rašantis žurnalas "Us". Kitos dainos metu B.Brownas apsiašarojo.