Naujajame seriale bus kalbama apie roko grupę, kuriai netrukus gali išmušti žvaigždžių valanda, tačiau kilus nesutarimams tarp muzikantų, kolektyvo ateitis tampa neaiški. Siekdami normalizuoti santykius, grupės nariai kreipiasi į psichoanalitiką. Taip jau susiklosto situacija, kad muzikantai tampa psichologo mizantropo klientais, kurio paties asmeninis gyvenimas klostosi ne itin gerai.

Žinoma ir tai, kad D. Gouldas seriale atliks vieną pagrindinių vaidmenų. Kol kas nėra informacijos, ar pats D. Grohlas projekte imsis aktoriaus ar kompozitoriaus pareigų. Serialas taip pat kol kas neturi oficialaus pavadinimo.

Paskutinis, septintasis grupės „Foo Fighters“ albumas „Wasting Light“ pasirodė 2011 metų balandį. Jis užkopė į aukščiausią populiariausių Didžiosios Britanijos albumų sąrašo bei „Billboard 200“ vietą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją