30 metų karališkosios šeimos narė nusifotografavo Jungtinėje Karalystėje leidžiamo žurnalo „Scouting“ vasario - kovo mėnesių numerio viršeliui. Tokį sprendimą ji priėmė po kartu su skautais atlikto savanoriško darbo, apie kurį informacija neskelbiama.

„Viešai neskelbiami geri darbai – neatsiejama savanorystės dalis“, - apie K. Middleton darbą su skautais ir jauniausiais jų kolegomis „Bebrais“ sakė šaltinis.

Skautai tikisi, jog bendradarbiavimas su hercogiene padės vystyti organizacijai svarbią veiklą. Taip pat viliamasi, jog K. Middleton galės bent kartais užsukti į netoliese jos namų Šiaurės Velse vykstančius reguliarius skautų susitikimus.

Žurnale nuotykių ieškotojas ir žurnalistas Bearsas Gryllsas giria K. Middleton sprendimą tapti savanore.

„Štai kaip vyksta teigiami visuomenės pokyčiai: kiekvienas padaro bent po nedaug“, - teigia keliautojas.

Skautai – viena iš penkių labdaros organizacijų, kurias globoja karališkoji šeima. Vasarį K. Middleton pradės jas lankyti.

K. Middleton ir jos vyras, 29 metų princas Williamas, jau greitai sugrįš iš atostogų. Vasario pradžioje princas išvyksta į misiją Folklando salose.

Kate Middleton ant žurnalo Scouting viršelio
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją