Ta proga jau vyko pikantiška fotosesija, kurios pasididžiavimas – nuotrauka, kurioje skrybėlę šelmiškai pakėlęs dizaineris apsuptas dviejų nuogut nuogutėlių šokėjų, į orą iškėlusių raudonpadžiais aukštakulniais apautas kojas.

Ch. Louboutinas „Le Crazy Horse“ kabareto teatrui režisavo keturis etiudus, o įkvėpimo sėmėsi tiek iš hiphopo kultūros, tiek iš klasikinio meno. Anot kūrėjo, viskas buvo daroma siekiant sudaryti individualų požiūrį į visas įmanomas moteriškumo formas.

Kūrėjui šiame nelengvame darbe talkino minėtojo kabareto teatro choreografė ir šokėja Patricia Folly. Ch. Louboutinas atsivežė ir savo komandą – muzika rūpinosi Davidas Lynchas ir Swizzas Beatzas, vaizdo instaliacijas kūrė Gilles Papainas, o plakato renginiui autorius - Youssefas Nabilis.

Kabareto pasirodymas, pavadinimu „Feu“, bus pirmą kartą parodytas kovo 4 dieną. Repertuare jis svečiuosis iki gegužės 31 dienos.

Anot paties kūrėjo, „Le Crazy Horse“ – vienas ir Paryžius simbolių, odė šokiui, šiuolaikinėms idėjoms ir moteriškumui.

„Mane domina viskas, kas šlovina ir stiprina moterį. Dėl savo profesijos kurdamas šiuos numeris daugiau dėmesio skyriau kūnui žemiau juosmens, o ne virš jo. Kojų kalba gali išreikšti bet kokį jausmą. Ir neatskleidžiant per daug paslapties kūnas pradeda liepsnoti“, - sakė dizaineris.

‚„Christian Louboutin“ ir „Le Crazy Horse“ yra paryžietiško gyvenimo simboliai, kurių pasauliai neturi ribų, kūrybiškumo, stebuklo ir moteriškumo simboliai“, - kalbėjo „Crazy Horse Paris Group“ vadovas Andrée Deissenbergas.

„Juos įkvepia tie paties dalykai – moterys ir jas supantis pasaulis. Be to, juos vienija talentas, išskirtiniai kūriniai ir unikalumas. Štai kodėl Ch. Louboutinas tapo pirmuoju kviestiniu šio kabareto teatro režisieriumi“, - patikino vadovas.

Raudonpadžių magas taip pat planuoja išleisti knygą, kurioje būtų sudėti visi jo darbai ir aprašytos mūzos. Dita von Teese, Diane Von Furstenburg ir Kristin Scott Thomas - tik kelios iš jų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją