Internete kartu su draugais ir žmona atsakinėdamas į gerbėjų klausimus R. Williamsas buvo paklaustas: „Turiu prieštaringai vertinamą klausimą: už kiek pasimylėtum su kitu vyru? Reikia įvardyti minimalią sumą“.

Atlikėjo draugai spėliojo, jog suma turėtų būti apie 5 mln. svarų (20,70 mln. svarų), tačiau dainininkas įsiterpė į diskusiją ir pareiškė: „Manau, kad pasirašyčiau ir už 2 mln. svarų“.

Kai žmona Ayda pastebėjo, jog Robbie muša kainą, jis pridūrė: „Niekada negali žinoti, kuo tai baigsis, mažyte, gal per Naujus gausi naują automobilį“.

„Niekada negali žinoti, sukryžiuokite pirštus. Aš – pigiausias variantas“, - juokėsi atlikėjas.

Be to, atlikėjas atvirai prisipažino, jog su kino ekranų gražuoliuku B. Pittu pasimylėtų už dyką.

„Bradas galėtų derėtis. 2 mln. svarų Kalėdų Seneliui, o B. Pittui – už dyką. O kiek man tektų sumokėti jam?“, - juokavo dainininkas.

Nors ir juokavo apie seksą su vyru, 37 metų R. Williamas labai laimingas su žmona Ayda. Vyras žada 2012 metais būtų dar geresnis sutuoktinis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją