Sinead O`Connor ir Barry Barry Herridge: 18 dienų

Problemos prasidėjo praėjus kelioms valandoms po tris mėnesius draugavusių Sinead O'Connor ir Barry Herridge'o vestuvių gruodžio 8 dieną Las Vegase. „Praėjus trims valandoms po ceremonijos pabaigos dėl tam tikrų mano vyro aplinkos žmonių elgesio supratau, jog santuoka žlugo“, - gruodžio 26 dieną tatuiruotoji dainininkė pranešė savo tinklaraštyje patvirtindama, kad „nutraukė santuoką“ suvokusi, jog B. Herridge'as „per geras tai padaryti“.

Britney Spears ir Jasonas Alexanderis : 55 valandos

O nuotaka buvo pasipuošusi... beisbolo kepuraite ir džinsais! Britney Spears maištaudama 2004 metų sausį Las Vegaso Mažojoje baltojoje vestuvių koplytėlėje ištekėjo už vaikystės draugo Jasono Alexanderio. Praėjus 55 valandoms 22 metų pop princesė metė savo naująjį vyrą užpildžiusi santuokos anuliavimo dokumentus, kuriuose buvo tvirtinama, kad „ieškovė Spears nesuprato savo veiksmų tiek, kad galėtų sudaryti santuoką“.

Carmen Electra ir Dennisas Rodmanas: 9 dienos

„Niekam nepatariu tuoktis Las Vegase“, - sakė Carmen Electra žurnalui „People“ kai žlugo nuodėmių mieste įregistruota neapgalvota santuoka su buvusia NBA žvaigžde Dennisu Rodmanu. Audringus vakarėlius mėgstanti pora susituokė Mažojoje gėlių koplytėlėje ankstų 1998 metų lapkričio 14 dienos rytą, tačiau po devynių dienų D. Rodmanas užpildė santuokos anuliavimo dokumentus, kuriuose kaip skyrybų priežastį nurodė „apgavystę“ bei „silpnaprotystę“.

Mario Lopez ir Ali Landry: dvi savaitės

Jie iki santuokos susitikinėjo šešerius metus, tačiau vėliau Mario Lopezas „Howard Stern“ tvirtino paprasčiausiai buvęs „nepasiruošęs vesti“ Ali Landry. Poros vestuvės įvyko 2004 metais Meksikoje. Aktorė paprašė anuliuoti santuoką po poros savaičių. Dokumentuose ji kaip skyrybų priežastį įvardijo „apgaulę“ bei „nesuderinamus skirtumus“, mat M. Lopezas prisipažino sužadėtuvių laikotarpiu buvęs neištikimas savo mylimajai.

Eddie Murphy ir Tracey Edmonds: dvi savaitės

Eddie Murphy ir Tracey Edmonds vestuvės rojuje netrukus virto medaus mėnesiu pragare. Pora susituokė 2008 metų sausio 1 dieną Prancūzijos Polinezijos paplūdimyje. Po ceremonijos saloje užsibuvę vestuvių svečiai netrukus girdėjo „jų riksmus ir jos verkimą medaus mėnesio vakarais“, kaip sakė porai artimas šaltinis žurnalui „People“. Jaunavedžių laimei ceremonija teisine prasme jų nesusaistė, o JAV planuota įregistruoti civilinė santuoka taip ir neįvyko, nes po poros savaičių jaunavedžiai nutraukė savo sąjungą.

Drew Barrymore ir Jeremy Thomas: 29 dienos

1994 metais praėjus šešioms draugystės savaitėms Drew Barrymore pasipiršo Los Andželo baro savininkui Jeremy Thomasui antrą valandą nakties. Po trijų valandų devyniolikmetė aktorė per Holivudo aiškiaregio vadovaujamą skubią ceremoniją ištekėjo už mylimojo. Deja, vestuvinė romantika nevirto vedybine laime – D. Barrymore po 29 dienų užpildė skyrybų dokumentus, kuriuose rėmėsi „nesuderinamais skirtumais“.

Nicky Hilton ir Toddas Meisteris: du mėnesiai

Paris Hilton, Nicole Richie ir Bijou Phillips buvo tarp paskutinės minutės svečių, pakviestų į Nicky Hilton ir Toddo Meistero skubotas vedybas 2004 metų rugpjūtį Las Vegase. Praėjus dviems mėnesiams pora jau pildė skyrybų dokumentus. Iki vedybų tris mėnesius susitikinėję Los Andžele įsikūrusi Hiltonų klano atstovė ir Niujorko verslininkas kaip pagrindinę skyrybų priežastį nurodė juos skyrusį tolimą atstumą.

Pamela Anderson ir Rickas Salomonas: du mėnesiai

Pamela Anderson surado puikų būdą, kaip užpildyti pusantros valandos pertrauką tarp Las Vegaso magiškų pasirodymų 2008 metų spalį – ji ištekėjo už Ricko Salomono (taip, to paties, kuris 2003 metais vedė aktorę Shannen Doherty)! Deja, impulsyviajai P. Anderson vėliau teko gaišti daugiau nei pusantros valandos po dviejų mėnesių panorus nutraukti santuoką. Abi pusės dokumentuose kaip skyrybų priežastį nurodė „apgavystę“. R.Salomonui šįkart buvo paprasčiau – jis tokius dokumentus pildė prieš nepilnus metus.

Kim Kardashian ir Krisas Humphriesas: 72 dienos

Praėjus mėnesiui nuo tos dienos, kai Kim Kardashian užpildė 72 dienas trukusios santuokos su Krisu Humphriesu nutraukimo prašymą, NBA žvaigždė pateikė atsaką – 2011 metų lapkričio 30 dieną jis užpildė prašymą anuliuoti santuoką remiantis „apgaule“. Realybės šou žvaigždę tokia K.Humphrieso pozicija nudžiugino. Šaltinis iš jos aplinkos žurnalui „People“ sakė: „Ji nuo pat pradžių norėjo santuokos anuliavimo, tačiau advokatai tam prieštaravo, tad dabar ji džiaugiasi, kad abiems pusėms pavyko susitarti“.

Lisa Marie Presley ir Nicolas Cage`as: trys mėnesiai

To, kad jis visą gyvenimą buvo Elviso Presley gerbėjas nepakako, jog 2002 metais įregistruota santuoka su rokenrolo karaliaus dukra Lisa Marie būtų sėkminga. Praėjus trims mėnesiams po slaptos vestuvių ceremonijos Havajuose per dvidešimt penktąsias muzikos legendos mirties metines, aktorius užpildė skyrybų su jo atžala dokumentus. „Man labai liūdna, bet mums nereikėjo tuoktis“, - vėliau aiškino L. M. Presley.

Bradley Cooperis ir Jennifer Esposito: keturi mėnesiai

Metus susitikinėję Bradley Cooperis ir Jennifer Esposito tyliai susituokė 2006 metų gruodį. Praėjus keturiems mėnesiams aktorė panoro skirtis su sutuoktiniu. Žurnalui „People“ vėliau ji komentavo: „Yra taip, kaip turėjo būti. Turi judėti į priekį“.

Renee Zellweger ir Kenny Chesney: keturi mėnesiai

Renee Zellweger sutuoktiniui Kenny Chesney „sudie“ ištarė labai greitai. Oskaro laimėtoja praėjus keturiems mėnesiams po 2005 metų gegužę vykusios vestuvių ceremonijos Mergelių salose jau pildė dokumentus, kuriuose kaip pagrindinę skyrybų priežastį nurodė „apgavystę“. Pora galutinai išsiskyrė 2005 metų gruodžio 20 dieną. Vėliau R. Zellweger savo santuoką su kantri muzikos super žvaigžde apibūdino kaip „labai liūdną patirtį“.

Sophia Bush ir Chadas Murray: penki mėnesiai

Susitikę serialo „One Tree Hill“ filmavimo aikštelėje 2003 metais, Sophia Bush ir Chadas Michaelas Murray santuokos priesaiką ištarė po dvejų metų per romantišką Santa Monikoje (Kalifornija) ant vandenyno kranto vykusią ceremoniją. Po penkių mėnesių S. Bush pateikė prašymą anuliuoti santuoką. „Sophia ištekėjo tikėdama santuokos šventumu, o Chadas paprasčiausiai į tai žiūrėjo kitaip“, - tvirtino aktorės draugas.

Shannen Doherty ir Ashley Hamiltonas: penki mėnesiai

Praėjus dviems savaitėms po 1993 metų rugsėjį įvykusių nepaprastai greitų piršlybų Shannen Doherty ir Ashley Hamiltonas pribloškė draugus ir šeimos narius – tarp jų ir jaunikio tėvą garsų aktorių George'ą Hamiltoną – paskubomis susituokdami Shannen namuose Los Andžele. Po penkių mėnesių buvo paskelbta apie santuokos nutraukimą, kai aktorė užpildė skyrybų su devyniolikmečiu sutuoktiniu prašymą.

Jennifer Lopez ir Chrisas Juddas: aštuoni mėnesiai

Dainos „Love Don't Cost a Thing“ (liet. meilė nieko nekainuoja) atlikėja Jennifer Lopez visai nemažai išleido 2001 metų rugsėjo 29 dieną įvykusioms vestuvėms su buvusiu šokėju Crisu Juddu. Nuotaka vilkėjo Valentino suknele, o Kalifornijoje vykusios ceremonijos vietai išpuošti prireikė 10 tūkstančių rožių, tačiau ekstravagantiškoji santuoka truko vos aštuonis mėnesius. Pora apie savo skyrybas patvirtino 2002 metų birželį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)