Šeštadienį viename Maskvos metrikacijos biure santuoką įregistravę šou verslo rykliai gyveno kartu dešimt metų. Į savo vestuvių pokylį jie pakvietė tik artimiausius draugus, rašo Lifenews.ru.

„Aš tikiuosi, kad tai – paskutinioji mano santuoka, – sakė A. Pugačiova. – Šiandien atšvenčiame Maskvoje, o paskui išskrisime į povestuvinę kelionę. Maksimas man padovanojo apyrankę, dabar aš – brangi moteris!“.

Susituokti nusprendę A. Pugačiova ir M. Galkinas mano, kad antspaudas pase – nėra svarbiausias dalykas gyvenime. Savo vestuvėse dainininkė nebuvo pasipuošusi nuotakos šydu, tačiau dėvėjo baltą suknelę su baltais kailiniais.

Pasveikinti jaunavedžių su laimingiausia diena gyvenime atvyko Rusijos šou verslo „grietinėlė“ – Vladimiras Vinokuras ir jo šeima, A. Pugačiovos dukra Kristina Orbakaitė, Valentinas Judaškinas, Aleksandras Buinovas, Nikolajus Baskovas, neseniai tėvu tapęs buvęs sutuoktinis Filipas Kirkorovas ir daugelis kitų. Iš viso į vestuves buvo pakviesta apie 40 žmonių.

Kaip rašo Lifenews.ru, jaunavedžių vestuvėse A. Pugačiova išmetė gėlių puokštę, dėl kurios „kovojo“ netekėjusi Anastasija Vinokurova ir dainininkės anūko Nikitos Presniakovo mylimoji Aida. Būtent jai ir atiteko nuotakos puokštė.

Jaunavedžiai savo svečius vaišino italų virtuvės patiekalais, restoraną, kuriame jie paminėjo sutuoktuves, gėlėmis papuošė garsiausi Rusijos floristai.

„Maksimas pasielgė kaip tikras vyras – pastatė namą, pasodino medį ir įrodė savo meilę garbingiausiai mūsų šalies moteriai“, – teigė N. Baskovas, jauniesiems padovanojęs „Faberge“ servizą.

„Mes nenorėjome reklamuoti mūsų vestuvių – mes kuo ramiausiai sėdome į automobilį, atvažiavome iki santuokų rūmų, kur mums pasuose uždėjo antstpaudus, – sakė M. Galkinas. – Esu be galo laimingas, kad Alla tapo mano įstatymine sutuoktine“.

Pasak M. Galkino, „visiškai logiška, kad Alla neėmė mano pavardės“.

„Ją visi žino kaip Pugačiovą, – sakė ne kartą Lietuvoje koncertavęs komikas. – Mes visi puikiai suprantame, kad pavardė pase niekaip negali įtakoti jausmų“.

A. Pugačiovos oficialiame tinklalapyje taip pat teigiama, kad dainininkė norėjo, kad šventė praeitų kuo ramiau ir be pašalinių žmonių. Tiesa, ji baiminosi, kad tuoktis per Gavėnią – negalima, tačiau ją artimieji patikino, jog prasidėjus Kalėdoms švęsti jau galima.

Dainininkei – tai jau penktoji santuoka. Ji buvo ištekėjusi už lietuvio Mykolo Orbako, režisieriaus Aleksandro Stefanovičiaus, kompozitoriaus Evgenijaus Boldino ir dainininko Filipo Kirkorovo.

M. Galkinui – tai pirmoji santuoka.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją