„Jei Prancūzijoje praleisčiau daugiau nei 183 dienas, turėčiau tai šaliai mokėti pajamų mokestį. Todėl man tenka gyventi tarp dviejų šalių – Prancūzijos ir Amerikos, – pasakoja milijonierius aktorius. – Prancūzija norėtų, kad tapčiau nuolatiniu jos gyventoju tik todėl, kad jie nori mano pinigų, bet aš neketinu atsisakyti Amerikos pilietybės, kad ir kaip man patiktų Europoje.“

Šiuo metu aktorių galima pamatyti ne tik savo kieme Prancūzijoje žaidžiantį su vaikais, bet ir naujame filme „Romo dienoraštis“. Sukurtas pagal ankstyvąjį kultinio rašytojo Hunterio S. Thomsono („Baimė ir neapykanta Las Vegase“) pusiau autobiografinį romaną „Romo dienoraštis“, filmas pasakoja apie plevėsą žurnalistą Kempą (akt. Johnny Deppas), kurio tikslai atvykus į egzotiškąjį Puerto Riką: sužlugdyti milijonierių, pagrobti jo gražuolę merginą, su ne mažiau gražia jachta leistis į šviesų rytojų ir, žinoma, visa tai padaryti neišsiblaivant.

„Romo dienoraštis“ su J. Deppu jau rodomas visoje Lietuvoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją