Grupės „Take That“ lyderis, kartu su žmona Dawn auginantis tris atžalas: vienuolikos metų Danielį, devynerių Emily ir dvejų Daisy, teigia negalintys pakęsti itin nešvankių minėtosios grupės dainų tekstų ir pasižadėjo išjungti grotuvą, grojantį jų įrašus, kad tik mažyliai neišgirstų keiksmažodžių.

„Laimei dainų tekstai jų galvelėse neužsilaiko, tačiau kartą galinėje automobilio sėdynėje vežiaus penkis devynmečius, kurie choru kartu su „Black Eyed Peas“ dainavo dainas su žodžiais iš F raidės. Pasakiau: „Viskas, sustabdau mašiną!“. Nenoriu, kad mano vaikai klausytųsi keiksmažodžių. Esu vienas iš tėvų, kurie nenori, kad jų atžalos taip anksti išmoktų negerų žodžių“, - savo poziciją dėsto dainininkas.

G. Barlow neigiamai atsiliepia ir apie muzikos seksualizaciją. Vyras prisipažino esąs šokiruotas kai kurių muzikos kūrinių vaizdo klipų vulgarumu.

Jungtinės Karalystės „OK!“ žurnalui atlikėjas sakė: „Šiais laikais vaizdo klipai tokie seksualūs. Vieną dieną triūsdamas virtuvėje užsimaniau muzikinio fono, įsijungiau vieną iš muzikinių kanalų, kur rodė tokį vulgarų vaizdo klipą, jog privalėjau televizorių nedelsiant išjungti, nes greta buvo devynmetė dukra. Nesupraskite manęs klaidingai, nesu dorovės sergėtojas, tačiau tikrai nenoriu, kad mano vaikai žiūrėtų tokius klipus“, - piktinosi dainininkas.

„Esu tėvas. Esu atsakingas už savo vaikus, tačiau taip pat suprantu, jog tokie seksualūs vaizdo klipai kuriami norint patraukti žmonių dėmesį, tačiau mažiems vaikams jų žiūrėti nederėtų“, - mano G. Barlow.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)