Tačiau žvaigždžių laukė vėjo perpučiami namukai, kieti gultai, nuolatinis alkis ir įkyrios dėlės. Nė vienas dalyvis neįtarė, kad vos už dviejų valandų kelionės kateriu yra prabangus viešbutis su visais civilizacijos teikiamais malonumais. Pirmieji jį atrado lietuvis Cololo, latvis Ozols ir juos iš žaidimo drauge išsivedusi estė Kati.

Visos džiungles palikusios žvaigždės iki pat realybės šou pabaigos gyveno nuostabiame penkių žvaigždučių viešbutyje “Kenyr Lakewiev Resort”. Įsikūręs prie milžiniško ežero viešbutis savo svečiams siūlo ne tik gėrėtis fantastiškais vaizdais pro langą – tolumoje stūksančiomis žaliomis kalvomis ar krištolo skaidrumo kriokliais. Lankytojų paslaugoms - penki restoranai, kuriuose galima ragauti tiek egzotiškų rytietiškų, tiek ir įprastų europietiškų patiekalų, modernios treniruoklių salės, baseinai ir garsusis tradicinis malajietiškas masažas. Tiesa, visi šie malonumai nėra pigūs. Vieno kambario kaina už parą siekia 1188 Malaizijos ringitų arba apie 740 litų.

Iš žaliojo pragaro džiunglėse žvaigždės persikėlė į poilsio ir malonumų rojų, tačiau tinginiauti ir lengvai leisti savo dienų jiems čia neteko.

Lietuvis, latvis ir dvi estės kol kas tik išrenka užduotis džiunglėse likusiems draugams ar priešams. Taip Cololo lėmė, kad džiungliečiams teks valgyti žiogus, o Kati išrinko intriguojančią rungtį “Rupūžės kelionė”. Tačiau labai greitai viešbučio gyventojai gaus dar įdomesnių užduočių ir galės daryti dar didesnę įtaką žaidimui. Jau greitai nuo iškritusiųjų priklausys beveik visų džiunglėse vis dar gyvenančių likimai. Viešbutyje virs dar aršesnė kova ir bus rezgamos dar niekšingesnės intrigos, nes kartu gyvens ir išbalsuotieji, ir tie, kas juos išmetė iš žaidimo.

“Nežinia, kur žvaigždėms bus sunkiau, – džiunglėse ar penkių žvaigždučių viešbutyje”, - svarstė realybės šou vedėjas Vytautas Kernagis.

Tiesa, linksmojo Cololo ir jo geriausio draugo Ozolso sunkumais ar intrigomis neišgąsdinsi. Viešbutyje jie sumanė rengti totalizatorių. Šio žaidimo rezultatais ypač turėtų susidomėti tie žiūrovai, kurie spėja, kas paliks džiungles. Cololo, Ozols, Kati ir Eve savo spėjimus paremia iškritusiojo ir naujai atvykusio į viešbutį pastebėjimais.

Kaip viešbučio gyventojai lems visą žaidimą, kokias intrigas regs ir kokia netikėta, visą realybės šou eigą pakeisianti staigmena jų laukia, matysite antradieniais, 19.10 val. Kas šį šeštadienį paliks džiungles, žiūrėkite 19.05 val. per TV3.