Dainos „All the Lovers“ atlikėja šiais apatiniais buvo pasipuošusi per labdaros tikslais išleisto kalendoriaus fotosesiją. Už „La Perla“ komplektėlį gautos lėšos atiteks „StudyVox Foundation“ fondui, kuris rūpinasi, jog būtų platinama informacija apie labdaringų organizacijų veiklą.

„Labai dėkoju paslaptingam pirkėjui! Oho! Esu labai laiminga ir turiu tam svarbią priežastį“, - socialiniame tinkle „Twitter“ skelbia atlikėja.

Į atlikėjos įrašą tame pačiame tinkle fondas atsakė: „Ačiū visiems už paramą. Aukcione surinkti pinigai padės daugeliui jaunų žmonių. „StudyVox“ siunčia visiems apkabinimus“.

K. Minogue vilkėtas apatinio trikotažo komplektas parduodas aukcione „Pop Culture: Rock and Pop Memorabilia“. Jo metu taip pat buvo galima įsigyti Davido Bowie albumą „The Man Who Sold The World“ su atlikėjo autografu ir juodos odos liemenę, priklausiusią pačiam Johnny Cashui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją