DELFI šaltinių žiniomis, Vitalijus prieš atvykstant garsenybėms iš anksto pasidomi, ką jos skanavo kitų šalių restoranuose, kokių patiekalų pageidavo. Visai neseniai „Storoje antyje“ lankėsi legendinė dainininkė Mireille Mathieu. Anot šaltinių, ji liko be žado, kai Klaipėdoje sulaukė pasiūlymo paragauti patiekalų, kuriais dažniausiai mėgaujasi Briuselyje.

„Baskovas pas mus vakarieniavo jau turbūt trečią ar ketvirtą kartą. Viskas praėjo puikiai. Dainininkas buvo linksmas gyrė naująją areną ir Klaipėdos publiką, juokavo ir dainavo mūsų restorane. Siurprizu daugeliui tapo tai, jog dainininkas nepanoro vakarieniauti atskiroje salėje ir paprašė pasodinamas prie didelio stalo su kitais restorano svečiais“, – DELFI pasakojo „Storos anties“ vadovas.

„Storoje antyje“ N. Baskovui buvo pasiūlyta įdaryta sterlė su olandišku padažu bei raudonaisiais ikrais, puošta daržovių puokštėmis bei baravykais įdaryti pomidorai sūrio padaže kaip šaltieji užkandžiai. Pagrindinis patiekalas – jautienos steikas su triufelių padažu. Desertui N. Baskovui pasiūlyta paskanauti šokoladinių blynelių, įdarytų ledais ir griliažu. Rusijos garsenybė restorane mėgavosi ir ypač prabangiais gėrimais.

Anot pašnekovo, dainininkas paragavo visų jam pasiūlytų užkandžių ir juos gyrė, tačiau pagrindinio patiekalo atsisakė. Mat vėlai vakare jis mėsos nevalgo.

„Daininkas išgėrė taurelę, taip pat gėrė negazuoto mineralinio vandens. Mes visada labai atsakingai ruošiamės priimdami garsenybes. Po vakarienės pas mus M. Mathieu padainavo visiems restorano darbuotojams ir pasirašė garbės svečių sienoje“, – pasakojo jis ir pridūrė, jog restoranas jau laukia atvykstančio Toto Cutugno.

Pasirodo, „Storoje antyje“ dažnai vakarieniauja ir San Remo vicemeras Giovanni Berrino su žmona klaipėdiete. Jis ir pasidalino informacija apie tai, ką mėgsta žymusis italų dainininkas ir kompozitorius.

„Senjoras Giovanni prižadėjo dar kartą mus pakonsultuoti prieš atvykstant T. Cutugno. O apie Baskovą mes žinome labai daug, bet vis tiek susisiekėme su tų miestų, kur jis anksčiau koncertavo, restoranais ir sužinojome ar nėra kokiu pasikeitimu jo pageidavimuose“, – pasakojo Vitalijus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją