Kameros užfiksavo Kembridžo hercogienę mandagiai atsisakančią paragauti riešutų sviesto. Karališkoji pora trečiadienį lankėsi Kopenhagoje esančioje Jungtinių Tautų humanitarinės pagalbos bazėje.

Medikai ir sveikatos apsaugos specialistai jau seniai ragina moteris nėštumo metu atsisakyti riešutų ir gaminių su jais – taip galima išvengti įvairiausių alergijų.

Kol Kate vyras ir vakaro šeimininkai, Danijos kronprincas su žmona, noriai ragavo riešutų sviesto, kurį UNICEF deda į maisto rinkinius, dalinamus badaujančioms šeimoms, jauna moteris kategoriškai, tačiau mandagiai tą padaryti atsisakė. Skelbiama, kad Kembridžo hercogienė savo vyrą, atidžiai apžiūrinėjusį riešuto sviesto įpakavimą ir etiketę, apdovanojo iškalbingu žvilgsniu.

Žibalo į ugnį įliejo ir karališkųjų rūmų reakcija – paprastai karališkieji rūmai visais su Kate susijusiais klausimais tyli kaip vandens į burną prisisėmę.

„Kate atstovė labai pabrėžia, kad pati hercogienė riešutams nėra alergiška“, - teigia „The Sun“ korespondentas karališkosios šeimos klausimais Duncanas Larcombe.

Be to, šiuo metu Kate lauktis pirmosios atžalos susiklostė pačios palankiausios aplinkybės. Vos praeitą savaitę Jungtinės Karalystės parlamentas pakeitė šalies sosto įpėdinystės taisykles, kurios nekito daugiau nei 300 metų. Dabar į sostą galės pretenduoti ir moterys. Kitaip tariant, jeigu Kate iš tikrųjų laukiasi ir jai gims mergaitė, tai atžala galės tapti karaliene.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją