Antroje sąrašo vietoje – aktorius Eddie Murphy, o trečioje – Willis Ferrelis. Nors filmai su šiais aktoriais ir neatneša nuostolių, dideliu pelnu jie taip pat pasigirti negali. E. Murphy nuo kiekvieno jam sumokėto dolerio prodiuseriams uždirba 2,7 dolerio (6,82 Lt) , o W. Ferrelis – 3,5 dolerio (8,84 Lt).

2009 metų juosta „Imagine this“ („Įsivaizduok tai“) ir 2008 metų filmas „Meet Dave“ („Keistuolis Deivas“), kur vaidino komikas E. Murphy, didelės sėkmės nesulaukė. Kaip skelbia „Forbes“, E. Murphy situaciją gali pagerinti nauja juosta „Tower Heist“ („Dangoraižio apiplėšimas“) – kino teatrus šis filmas pasieks jau lapkritį. Be to, aktoriaus reputaciją gali pagerinti ir faktas, jog jis ves 2012 metų „Oskarų“ teikimo ceremoniją.
Į pirmąjį Holivudo žvaigždžių, kurioms mokama per daug, dešimtuką taip pat pateko Nicolas Cage‘as, Nicole Kidman, Denzelis Washingtonas ir Reese Whiterspoon.

„Forbes“ šiam sąrašui pasirinko 40 daugiausiai uždirbančių kino žvaigždžių ir paskaičiavo, kiek pelno jie atnešė prodiuseriams nuo kiekvieno jiems sumokėto dolerio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją