Pro stilingą pusiau sukeltų plaukų šuokuoseną virš kairiojo Kate Middleton smilkinio buvo matyti maždaug 7 cm ilgio randas. Hercogienės spaudos atstovas patvirtino, kad tai yra ankstyvoje vaikystėje patirtos chirurginės operacijos pasekmė. Vis dėlto rūmai atsisakė komentuoti detaliau – esą tai yra asmeninis reikalas.

Šaltiniai karališkuosiuose rūmuose sako, jog tai buvo „labai rimta operacija“, tačiau atskleisti daugiau detalių nesutinka.

Londono Listerio ligoninės chirurgas Johnas Scurras galvoja, jog tai nepanašu į randą, koks lieka po auglio operacijos. „Tikrai abejoju, ar tai buvo rimta medicininė diagnozė, - samprotavo medikas. - Sakyčiau, kad tiesiog buvo pašalintas arterioveninis darinys – apgamas. Turint omenyje rando dydį, neįtikėtina, kad iki šiol niekas jo nepastebėjo.

K. Middleton ne viena karališkojoje šeimoje turi vaikystės randą galvoje. Jos vyras Williamas taip pat nešioja didelį zigzago formos randą kaktoje – būdamas trylikos patyrė smūgį golfo lazda. Pats princas jį vadina „Hario Poterio randu“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją