Reikalaujama ir vegetariškų patiekalų, kadangi keletas grupės narių, jų tarpe ir grupės lyderis Jaredas Leto, yra vegetarai. Apskritai organizatoriai grupės nariams ir aptarnaujančiam personalui turės užtikrinti pilną maitinimą – pusryčius, pietus, vakarienę bei pasirūpinti maistu po koncerto.

„Negalėtume teigti, jog grupės reikalavimai yra labai neįprasti ar sunkiai įgyvendinami. Yra tam tikrų niuansų, tačiau iš esmės grupės nariai nori kokybiško ir sveiko maisto. Tai suprantama, nes jie aktyviai pasisako už sveiką gyvenimo būdą. Be to, buvo išreikštas noras vakarienei paragauti nacionalinių patiekalų. Tikriausiai siūlysime jiems paragauti mūsų cepelinų, galbūt ir šaltibarščių, kadangi jų tarpe yra vegetarų“, – sako „Seven Live“ vadovas Juras Vėželis.

„30 Seconds to Mars“ trijulė taip pat nuolat pasisako už aplinkos apsaugą, todėl renkasi ne tik ekologiškus produktus, bet ir aplinkai draugiškas medžiagas, todėl ir koncertų metų griežtai prašo nenaudoti plastikinių indų ir įrankių. Vakarienė tiek grupės nariams, tiek aptarnaujančiam personalui turėtų būti patiekta kiek įmanoma prabangiau – prašoma ne tik staltiesių, bet ir porcelianinių indų.

Vaikinai į Vilnių atvyks autobusu iš Rygos, kur koncertuos lapkričio 2 d. Pasak J. Vėželio, „30 Seconds to Mars“ Vilniuje tikriausiai pasirodys koncerto diena, o ar pasiliks čia nakvoti, kol kas nėra žinoma, nors labai tikėtina. „Kol kas iš grupės agentų negavome jokių užklausimų apie viešbučius ar prašymų užsakyti kambarius. Tačiau ne paslaptis, jog viešbučio rezervavimu dažnai pasirūpina patys atlikėjų agentai ir mūsų apie tai neinformuoja“, – teigia jis. Sekančią dieną po koncerto Vilniuje vaikinai lips į sceną Minske.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją