Darbas privalėjo būti pieštas ranka. Štai taip atrodo nugalėtojo kūrinys:

Gintaro Stulpino darbas

Galite čia peržiūrėti pirmuosius atsiųstus darbus:

Apie Eltoną Johną:

Eltonas Johnas
Aktyvią muzikinę karjerą D. Britanijos atlikėjas, kompozitorius ir pianistas pradėjo 1964 metais ir nuo to laiko pardavė daugiau nei 250 mln. įrašų bei tapo vienu sėkmingiausių atlikėjų istorijoje. Vien jo singlo „Candle in the wind“ pardavimai visame pasaulyje jau siekia 33 mln. kopijų ir užimą pirmą vietą geriausiai parduodamų singlų sąraše.

Eltonui Johnui priklauso ir gausybė prestižiškiausių pasaulio apdovanojimų: 6 kartus triumfavo „Grammy“ apdovanojimuose, atsiėmė Oskaro statulėlę, laimėjo „Auksinio gaublio“ bei „Tony“ apdovanojimuose.

Atlikėjui taip pat teko bendradarbiauti su dideliu būriu pasaulinių žvaigždžių, tarp kurių tokie vardai kaip: Johnas Lennonas, George'as Michael'as, Eminemas, Stevie Wonderis, Ericas Claptonas ir net ekstravagantiškoji Lady Gaga, su kuria 52-ųjų „Grammy“ apdovanojimų ceremonijos metu grojo duetu pianinu.

Eltono Johno talentas ėmė skleistis dar ankstyvoje jaunystėje. Pianinu groti mažasis genijus pradėjo sulaukęs vos trejų metų ir jau tuomet iš klausos gebėjo puikiai atkartoti išgirstus kūrinius.

O būdamas 11-os metų, jis laimėjo stipendiją ir tapo Londono Karališkosios muzikos akademijos auklėtiniu, kur savo mokytojus pribloškė iš klausos atkartojęs pirmą kartą girdėtą sudėtingą keturių lapų Hendelio kūrinį.

Lietuvos publikai charizmatiškasis seras Eltonas Johnas atliks geriausius ir garsiausius kūrinius, sukauptus per neįtikėtiną beveik penkiasdešimties metų karjerą. Atlikėjas turi daugiau nei 50 hitais tapusių kūrinių, todėl koncertų metu skamba tik geriausios ir visiems puikiai pažįstamos melodijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)