Dar anksčiau buvo rašyta, kad ceremonija nebus pompastiška – ją, vyksiančią vienoje iš Vestminsterio abatijos salių, stebės vos trisdešimt artimiausių poros žmonių, įskaitant penkis P. McCartney vaikus. Ceremonijos vieta bitlui jau pažįstama – čia jis vedė savo pirmąją žmoną, Lindą Eastman, 1969-aisiais. Su antrąja žmona Heather Mills P. McCartney išsiskyrė prieš trejus metus.

Šį sekmadienį kitam „The Beatles“ nariui Johnui Lennonui, nužudytam gerbėjo, būtų suėję 71-eri. Galbūt dėl šios priežasties ceremonijai Vestminsteryje skiriama papildoma apsauga.

Tuoktuvių ceremonijai pasibaigus, švęsti planuojama paties bitlo name. Dauguma detalių, reikalingų šventei – geltonos rožės, maišai ledukų ir netgi drabužiai – buvo atplukdyti iš Majamio. Buvo prognozuojama, kad jaunikis vilkės savo dukros dizainerės Stellos McCartney kurtą kostiumą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją