Renginyje apsilankė Filipas Kirkorovas, Grigorijus Lepsas, Vera Brežneva, Dima Bilanas, Anna Semenovič, Svetlana Loboda, Anna Sedokina, Eva Polna, Timati, duetas „Potap i Nastia“, MakSim, grupės „Serebro“, „Quest Pistols“ ir kitos. Ceremoniją vedė Nikolajus Baskovas ir Viktorija Bonia.

Visišką šoką žiūrovams ir atlikėjams, susirinkusiems salėje ir užkulisiuose, sukėlė Ukrainos grupės „NikitA“ pasirodymas. Daša Astafjeva ir Nastia Kumeiko raudonuoju kilimu žingsniavo ir scenoje pasirodė praktiškai nuogos. Merginų kūnus tik pikantiškose vietose dengė juodi kvadratėliai, kurie, beje, visiškai neslėpė puikių merginų figūrų.

Ne mažiau gundančiu apdaru išsiskyrė ir Vera Brežneva. Dainininkė renginiui pasirinko ilgą juodą suknelę iš peršviečiamo audinio, pro kurį aiškiai matėsi apatiniai drabužiai.

O štai Rusijos pramogų verslo sekso simbolis Ana Semenovič šįkart pridengė visus savo privalumus. Ji į ceremoniją atėjo vilkėdama ilgą žalią suknelę, kuri puikiai išryškino siluetą.

Jaunoji mama Svetlana Loboda į šventę atvyko pasipuošusi juodais nėriniais. Po gimdymo dainininkė akimirksniu atgavo formą ir atrodo nuostabiai.

Dar viena garsi mama – Ana Sedokova – tam vakarui taip pat išsirinko juodą suknelę su gilia iškirpte, kurios galėjo pavydėti net A. Semenovič.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)