Viename konkurso renginyje, vykusiame rugpjūčio pabaigoje San Paulo šokių mokykloje, fotografai pastebėjo pikantiškų detalių. Catalina vilkėjo trumpą raudoną Kolumbijos dizainerio suknelę, o kai atsisėsdavo, buvo galima pamatyti, kad po suknele visai nemūvėjo kelnaičių.

Gražuolę nufotografavo, bet nuotraukos iš pradžių niekur nepublikavo. Vėliau fotografija pasirodė Brazilijos laikraštyje „Agora“, na o tada – daugelyje kitų leidinių, net ir Kolumbijos „Colombia Reports“.

O socialiniame tinklalapyje „Facebook“ gėdinga nuotrauka pasirodė su užrašu „Catalina Robayo – Mis Visada be kelnaičių“. Pritarimą nedelsiant išreiškė dešimtys gražuolės gerbėjų.

Konkurso „Mis Visata“ nuostatose, kaip ir daugelio panašaus pobūdžio renginių nuostatose, rašoma, kad dalyvėms negalima fotografuotis apsinuoginusioms. Taip pat draudžiamos provokuojamos, per daug atviros nuotraukos. Dėl tokių nuotraukų iš konkurso „Mis Italija“ pašalino net tris finalininkes.

Visgi C. Robayo atveju konkurso organizatoriai nusprendė, kad būtų neteisinga bausti merginą už nuotrauką, kadangi ji akivaizdžiai neketino viešai demonstruotis. Galiausiai visa tai pavadino nesusipratimu, tik Mis Kolumbiją įspėjo ateityje būti apdairesne.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją