Nors iš karto po jungtuvių ėmė sklisti gandai, kad Monako princas ir gražioji jo žmona stovi ant skyrybų slenksčio, atrodo, kad šį kartą prie ko prikibti neturėjo net didžiausi skeptikai – arba pora puikiai apsimetinėjo, arba meilė iš tikrųjų tikra ir liepsnoja visų pajėgumu.

Monako karališkojo šeima Lydse dalyvavo „Variety Club“ surengtame labdaros pokylyje.

33 metų Charlene, kuri, esą likus dviem dienoms iki vestuvių liepą, ketino pabėgti iš šalies, nes paaiškėjo, kad jos sužadėtinis turi nesantuokinį vaiką, sekmadienį nuo savo mylimojo tiesiog negalėjo atitraukti akių.

Buvusi Pietų Afrikos Respublikos atstovė olimpinėse žaidynėse tiesiog švytėjo vilkėdama elegantišką kreminę ir subtilaus aukso spalvos suknelę. Į elegantišką kuodą sukelti plaukai leido grožėtis prabangiais auskarais su deimantais.

Atrodė, kad Monako karališkoji pora tikrai myli vienas kitą. Nors dar visai neseniai vienas Prancūzijos dienraštis paskelbė, jog Charlene neleido savo vyrui pasimatyti su Nicole Coste, stiuardese iš Togo, kuri 2003 metais princui pagimdė sūnų Alexandre‘ą.

Monako princas taip pat turi 19 metų dukterį Jasmin, kuri gimė po trumpo princo romano su JAV nekilnojamojo turto agente Tamara Rotola.

Abiem atvejais Albertas savo tėvystę pripažino ir finansiškai padėti vaikams sutiko tik po DNR tyrimų rezultatų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją