Seras Cliffas, kuriam spalio mėnesį sukaks 71 m., kitą mėnesį Didžiojoje Britanijoje surengs 8 koncertus, be to, jis rengia naują albumą „Soulicious: The Soul Album“.

178 cm ūgio dainininkas sveria 67 kilogramus, jo liemens apimtis yra 76 cm – tokia pati, kaip prieš 30 metų.

Jis yra prisipažinęs, kad praeityje naudojo botoksą, tačiau, anot jo, nustojo jį naudoti, kai jo antakiai tapo užkritę.

Seras Cliffas griežtai laikosi dietos pagal kraujo grupę – mitybos plano, pagrįsto teorija, kad kiekviena kraujo grupė reaguoja į skirtingas maisto rūšis. Be to, triskart per savaitę jis žaidžia tenisą. Jis taip pat gilinasi į knygą „Ilgaamžiškumo paslaptys: šimtai būdų, kaip gyventi iki 100 metų“ („Secrets Of Longevity: Hundreds Of Ways To Live To Be 100“).
Tarp neįprasčiausių jo patarimų – suvalgyti po kasdienę česnako ir apelsinų žievelės dozę bei kasdien gerti salierų sultis.

Nuo 1958 m., kai išleido pirmąjį savo singlą, C. Richardas pardavė daugiau nei 250 mln. įrašų. Internetinės prekybos kompanijos „Amazon“ duomenimis, pernai kalendorius su jo nuotraukomis buvo geriausiai parduodamas iš visų kalendorių su įžymiais vyrais.

Pagal šį rodiklį jis aplenkė net JAV dainininką Justiną Bieberį.

Be to, jis yra paklausiausia visų laikų kalendorius leidžiančios kompanijos „Danilo“ įžymybė – iš viso kompanija pardavė 1,5 mln. kalendorių su jo nuotraukomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją