Drabužių daizainerė ir modelis Petra Ecclestone su James Stunt susituokė Romoje, garsiojoje pilyje, kurioje vienas kitam amžiną meilę prisiekė ir aktoriai Tom‘as Cruise‘as bei Katie Holmes.

Į ceremoniją Petra atvyko prabangiu baltu Rolls Royce‘u kartu su savo tėvu. Nuotaka vilkėjo 120 tūkst. dolerių kainavusią baltą Veros Wang suknelę ir buvo pasipuošusi deimantais inkrustuota tiara.

250 pilies sode vykusią ceremoniją stebėjusių svečių galėjo mėgautis ne tik karališkojo orkestro atliekama muzika, bet ir operos solisto Andrea Bocelli arijomis.

Vaišindamiesi prabangiausiais pasaulio gėrimais bei užkandžiais jaunavedžių giminės ir draugai stebėjo akrobatų pasirodymus bei įspūdingus fejerverkus. Pirmąjį šokį pora sušoko dainuojant Eric‘ui Clapton‘ui, kuris yra geras šeimos draugas. Vėliau visus linksmino grupė Black Eyed Peas ir DJ David Guetta.

Tarp vestuvių svečių buvo daug žymių veidų: ir karališkosios šeimos atstovė Sarah Ferguson su savo dukterimis Beatrice ir Eugenie, ir garsusis JAV Hilton‘ų klanas, ir lenktynininkas Flavio Briatore bei daug kitų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją