Jo oficialioje svetainėje patalpintame komiškame vaizdo klipe jis sako: „Emma, manau, kad tu esi beprotiškai graži. Ne tik graži, bet ir protinga bei geraširdė. Ir jei aš būčiau daug jaunesnis, aš vesčiau tave. Mes turėtume storuliukų mažų vaikučių strazdanotais veidais“.

„Mes juoktumėmės visą dieną, vyktume stovyklauti ir žaistume „Yahtzee“. Pasakotume vaiduokliškas istorijas prie laužo“.

J. Carrey, kuris 2010 m. balandį išsiskyrė su buvusiu „Playboy“ modeliu Jenny McCarthy po penkių kartu praleistų metų, vaizdo klipe pripažino amžių skirtumą ir juokaudamas sutiko, kad jų draugystė būtų netinkamas žingsnis.

Jis pridūrė: „Ir kiekvieną dieną visą likusį gyvenimą tu dėkotum Dievui, kad aš buvau tau tinkamo amžiaus. Bet aš nesu. Man 49 m.“.

„Aš turiu raukšlių ant veido, kartais netgi žilumo barzdoje. Ir man prireikia kiek daugiau laiko nusišlapinti nei anksčiau“.

Vaizdo įrašą jis užbaigia linkėdamas Emmai, kuri, remiantis gandais, draugauja su kolega iš būsimo „Žmogaus voro“ filmo Andrew Garfieldu, didelės sėkmės karjeroje.

Jis sako: „Bet kuriuo atveju, norėjau, kad žinotum, kaip jaučiuosi. Manau, kad esi labai ypatinga ir linkiu tau nesenkančios sėkmės ir meninio visavertiškumo. O už viską labiausiai linkiu meilės ir pasitenkinimo“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją