Tuo metu, kai kilo gaisras, vilos šeimininkas su žmona Joan ir sūnumi Samu buvo apsistoję už beveik 100 metrų esančioje kitoje viloje.

R. Bransonas (61 m.) pasakojo, kad sekmadienį vakare siautė audra ir į namą trenkė žaibas. Kilo didžiulis gaisras, pirmadienį ryte vila tebedegė. Turtuolis pasakojo: „Siautė stipri tropinė audra, pūtė 145 kilometrų per valandą stiprumo vėjas. Apie 4 val. ryto į namą trenkė žaibas. Ugnis neįtikėtinai greitai įsiplieskė.“

R. Bransono sūnus Samas (25 m.) išgirdo sprogimus, triukšmą ir nuskubėjo gelbėti žmonių. Niekas iš buvusių viloje nenukentėjo. Aktorė K. Winslet išnešė iš liepsnojančio namo 90 m. R. Bransono motiną. Gaisro metu sudegė daugybė šeimininko asmeninių dokumentų.

R. Bransonas nusipirko Nekerio salą Britų salyne 1979 m. už 180 tūkst. svarų. Saloje apsistoja šeimininkų artimieji ir draugai, o norintys gali išsinuomoti salą už 34 tūkst. svarų nakčiai.

Optimistas R. Bransonas nusiteikęs atstatyti vilą: „Norime kuo greičiau atstatyti vilą. Čia dirba puikūs žmonės, norime, kad jie ir toliau dirbtų.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją