38 metų L. Gallahgeris teigia, kad jo brolis, 44 metų N. Gallagheris jį apšmeižė, kai pareiškė, kad grupė vieną koncertą buvo priversta atšaukti dėl Liamo pagirių.

N. Gallagheriui per advokatą Carterį Rucką siųstame laiške jaunesnysis brolis reikalauja, kad vyresnėlis oficialiai atsiprašytų už melą.
Kai laiškas jokių apčiuopiamų rezultatų nedavė, jis nusprendė kreiptis į teismą.

Nuo tada, kai 2009 metais brolių grupė „Oasis“ iširo, Liamas ir Noelis nuolat kimba vienas kitam į gerklę.

Praeitą mėnesį dainų autorius ir gitaristas N. Gallagheris pareiškė, kad grupė atšaukė koncertą 2009 metais Esekse vykusiame „V“ muzikos festivalyje, nes Liamas kentė pagirias.

Tačiau ketvirtadienį paviešintame Liamo pareiškime teigiama priešingai: „Tai buvo melas. Noriu, kad „Oasis“ fanai tai žinotų. Buvau labai nusiminęs, kai negalėjau koncertuoti, nes taip nuvyliau savo gerbėjus. Tiesa tokia – man buvo laringitas, ligą diagnozavo gydytojas, kuris ir neleido tą vakarą man lipti ant scenos“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją