Kalbėdama apie savo naujausią vaidmenį, aktorė paaiškino: „Emma taip pat sužydi vėliau. Vos įžengus į antrą dešimtį atsiranda didžiulis spaudimas viską gyvenime pasiekti vienu metu – todėl smagu su metais suvokti, kad visas gyvenimas yra vienų ar kitų tikslų siekimas, tai nenutrūkstamas procesas“.

„Kai imi artėti prie 30 metų ribos, atsipalaiduoji ir staiga gyventi tampa žymiai smagiau“, - iš patirties kalba ji.

Aktorė taip pat prisipažino iš pradžių jutusi esanti netinkama vaidmeniui Davido Nichollso romano ekranizacijoje, todėl prireikė laiko, kol įgavo pasitikėjimo savimi.

„Myliu Emmą. Norėčiau būti kaip ji. Manau, kad ji geresnė nei aš. Ji linksmesnė, greitesnė ir labai miela. Manau, kad save ji vertina per mažai, nes iš tiesų ji tokia drąsi, kad nusipelno pagarbos. Iš tiesų jaučiuosi neverta ją vaidinti. Prireikė laiko, kol įgavau reikiamo pasitikėjimo“, - sakė aktorė per interviu žurnalui „Grazia“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją