Skelbiama, neva karališkosios šeimos nariai buvo tikri, kad Kate tamps nėščia pirmaisiais santuokos metais, tačiau visi buvo nustebinti, kad tai įvyko taip greitai.

Kai žiniasklaidoje pradėjo plisti naujienos apie galimą nėštumą, iškart pasipylė gandai, jog ji jau laukėsi tekėdama už princo.

Tačiau Weeklyworldnews skelbia, jog karališkosios šeimos ginekologas Fritzas Barnwellas tvirtina, kad vestuvių dieną Kate tikrai nesilaukė kūdikio, kadangi karalienės prašymu buvo atliktas neštumo testas.

O po 5 dienų po vestuvių atlikus testą princo Williamo prašymu, jis jau buvo teigiamas.

Anksčiau žiniasklaidoje buvo skelbta, kad JK princo Charleso žmona Camilla Parker Bowles savo draugams atskleidė šokiruojančią paslaptį – ji pareiškė, kad jaunoji princo Williamo žmona Catherine Middleton negali turėti vaikų.

„Vaikystėje ir ankstyvoje jaunystėje Kate turėjo rimtų sveikatos problemų, dėl kurių ji negali turėti vaikų“, - skelbė JAV žurnalas „In Touch Weekly“, remdamasis karališkuoju gydytoju, kuris ir apžiūrėjo jaunąją princesę. Princo Williamo pamotė C. Parker Bowles žinojo apie Kate apžiūros rezultatus ir neištvėrė jais nepasidalinusi su draugais.

Princai Charlesas ir Williamas pasaulį išvydo pirmaisiais metais po tėvų santuokos. Jeigu artimiausiu metu Kate Middleton nepastotų, ji pažeistų 200 metų senumo karališkosios šeimos tradiciją.

Princas Williamas savo išrinktąją prie altoriaus vedė balandžio 29 dieną Londone. Karalienė Elžbieta Kate suteikė Kembridžo hercogienės titulą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją