Neseniai vieno interviu metu paklausta apie Catherinos Middleton stilių, 70-ies metų mados dizainerė jį pavadino „paprastu“ bei pakomentavo jos akių makiažą, praneša dailymail.co.uk.

Laikraščiui „Sunday Times Magazine“ ji sakė: „Manau, kad jos akių makiažas nelabai vykęs. Ryški linija aplink akis daro jas pernelyg griežtas. Catherina galėtų sušvelninti spalvas arba nesidažyti akių išvis.“


„Ji rengiasi kaip eilinė moteris, nieko ypatingo. O turėtų būti atvirkščiai – Catherina privalo atrodyti išskirtinė, nesvarbu, kur ji perka drabužius“, – pridūrė ji.

V. Westwood ne pirmoji kritikuoja Kembridžo kunigaikštienės akių makiažą. Praėjusį mėnesį interviu „Grazia Daily“ Nyderlandų mados dizaineriai Viktoras ir Rolfas taip pat paminėjo pernelyg ryškias linijas apie akis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją