Mergaitės gerbėjų tinklalapyje 43 metų Prancūzijos aktorė ir televizijos laidų vedėja Veronika Loubry laužyta anglų kalba parašė: „Sveiki visi, čia Thylane mama, vyksta negeri dalykai su Thylane ir piktais JAV gyvenančiais žmonėmis dėl nuotraukų, prieš aštuonis mėnesius darytų „Vogue. Thylane nieko nežino apie šitą šurmulį, iš visos širdies noriu ją nuo to apsaugoti. Ji dar tokia maža. Šį puslapį bent kuriam laikui uždarome. Žinau, kad jūs – geri žmonės, kurie ją myli, todėl siunčiu jums nuoširdų bučinį, ačiū visiems“.

Moteris tokį sprendimą priėmė po to, kai prancūziškame „Vogue“ paviešinus provokuojančias dešimtmetės nuotraukas visame pasaulyje kilo nemenkas skandalas.

Modelio tinklalapyje „Facebook“ registruota daugiau nė 700 gerbėjų, dauguma jų žavisi angelišku mergaitės veideliu ir įgimtu talentu bendrauti su fotoobjektyvu.

Tomo Fordo svečio teisėmis redaguoto sausio mėnesio žurnalo numeryje skelbiamos dešimtmetės nuotraukos, kuriose ji su vakariniu makiažu, demonstruojanti drabužius ir provokuojančiai pozuojanti.

Vienoje nuotraukoje mergaitė vilki aukso spalvos suknelę su gilia V formos iškirpte, atidengiančią nuogą krūtinę ir pilvą.

Kitoje - dešimtmetė avi aukštakulnius, užfiksuota geidulingai papūtusi lūpas ir prigulusi tokia poza, kokia pozuoja dvigubai už ją vyresnės manekenės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją