21-erių metų Charlie Gilmouras liepos viduryje buvo nubaustas 16 mėnesių praleisti kalėjime už tai, kad siautėjo Londono centre. Praėjusių metų gruodį miesto kameros užfiksavo jį kartu su keletu studentų vienoje iš memorialinių karių kapaviečių supantis ant vėliavos stulpo bei raginant kolegas studentus šturmuoti šalies Parlamentą. Jis teigė taip protestavęs prieš mokestį už mokslą universitete.

Tačiau jaunuoliui, panašu, nuobodžiauti neteks, kadangi visą savo laiką galės skirti skaitymui. Seras Eltonas Johnas jam nusiuntė nemažą šūsnį klasikos kūrinių, tarp kurių ir rusų autoriaus Levo Tolstoy‘aus kūriniai, istoriko Niallo Fergusono knygos.

Remiantis britų dienraščiu „The Daily Mail“ Eltonas niekada nebuvo susitikęs su Charlie, bet yra artimas jo patėvio David‘o bei motinos Polly Samson draugas.

Visos knygos buvo nusiųstos į Davido ir Polly namus. Jie turėtų šį siuntinį perduoti savo sūnui.

„Siuntinyje galima rasti labai įvairių knygų: nuo rimtų istorinių veikalų iki novelių. Panašu, jog Eltonui reikėjo įdėti nemažai pastangų, kad surinktų skirtingų knygų kolekciją, kuri būtų įdomi Charlie“, – teigė atlikėjo aplinkos žmogus.

Vienas sėkmingiausių ir tituluočiausių visų laikų atlikėjų seras Elton‘as John‘as su grupe lapkričio 4 d. lankysis Vilniaus „Siemens“ arenoje, kur čia susirinkusiai publikai atliks geriausius ir žinomiausius savo hitus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją