27 metų išskirtinio balso dainininkė, kuri negyva savo namuose Londone buvo rasta praeitą savaitę, planavo įsivaikinti Danniką Augustine – itin stiprus ryšys su dideliame skurde gyvenančia mergaite esą užsimezgė Santa Lucia saloje Karibuose.

„Amy jau buvo mano mama. Vadinau ją mama, o ji mane vadino dukra. Ji manimi rūpinosi, mums kartu buvo smagu. Mylėjau ją, o ji mylėjo mane. Ji buvo pats nuostabiausias žmogus šiame pasaulyje, negalėjau sulaukti, kada apsigyvensime kartu – čia arba Londone. Negaliu patikėti, kad jos nebėra. Tai baisiausia, kas man nutiko per visą gyvenimą“, - pasakojo dešimtmetė mergaitė.

Mergaitės močiutė Majorie Lambert, kuriai priklauso paplūdimio baras, esantis netoliese vasarnamio, kur mėgdavo apsistoti dainininkė, pasakoja: „Amy mylėjo Danniką iš visos širdies. Nežinau, kodėl Amy iš visų pasirinko būtent Danniką, tačiau nuo tos akimirkos, kai susitiko, jos buvo neišskiriamos. Jos visas dienas leisdavo žaisdamos, jodinėdamos, ar tiesiog vaikščiodamos paplūdimiu susikibę už rankų“.

„Amy manęs prašydavo: noriu įsivaikinti Danniką, noriu išsivežti ją į Angliją. Ji buvo pasirengusi persikraustyti į Santa Lucia ir būti vien mama. Amy taip norėjo vaiko. Jei nebūtų netikėtai mirusi, nėra jokios abejonės, ji būtų užbaigusi įsivaikinimo procedūrą. Ji būtų padariusi viską, kad Dannika būtų su ja“, - pasakoja mergaitės močiutė.

Moteris teigia, kad mergaitės motina Nadia Germaine būtų sutikusi leisti įsivaikinti savo atžalą, nes negalėjo jos išlaikyti – Dannikos tėvas Vicas Augustine‘as gyvena Vokietijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)