Artėjančios premjeros proga dalinamės faktais, kurių nežinojote apie tokių garsių juostų, kaip „Yvanas Visagalis“, „40-ties ir vis dar skaistus“, „Mažoji Mis“, „Ieškokit Gudručio!” žvaigždę.

S.Carellis gimė 1962 m. rugpjūčio 16 dieną italų-amerikiečių šeimoje.

Jo tėvas Edwinas Caroselli, kuris iš Italijos į JAV atvyko dar prieš gimstant sūnui, pasikeitė pavardę į „Carell“.

Aktorius vadinamas vienu sėkmingiausių šių dienų JAV komedijų veidu.

Jaunystėje dirbo mokyklos laikraščio redaktoriumi.

Mokėsi privačioje berniukų mokykloje.

Studentavimo metu dirbo paštininku ir savo automobiliu išvežiodavo siuntinius. Dar ilgą laiką po to, kai metė šį darbą jis rasdavo adresatams nepristatytų laiškų po automobilio sėdynėmis.

Aktoriumi tapti panoro baigęs universitetą, tuomet pasiprašė priimamas į vieną Čikagos aktorių trupę.

S.Carellio karjera kine prasidėjo nuo filmo „Garbanė Sju“ 1991 metais.

Išpopuliarėjo tuomet, kai drauge su Jimu Carrey suvaidino filme „Briusas Visagalis“, o po to tapo pagrindine filmo „Yvanas Visagalis“ žvaigžde.

2006 metais už vaidmenį seriale „Biuras“ gavo Auksinį gaublį.

Buvo vienas iš filmo „40-ties ir vis dar skaistus“ scenarijaus autorių.

Su būsima žmona Nancy Carell aktorius susipažino kuomet dėstė improvizacijos meną „The Second City“ trupėje, Čikagoje. Jiedu susituokė 1995 metais.

Šeima augina dvi atžalas – dukterį Elisabeth ir sūnų Johną.

Šiuo metu gyvena Los Andžele.

S.Carellis dažniausiai gauna keistų ir kiek nerangių veikėjų vaidmenis.

Dirbo reporteriu laidoje „The Daily Show with Jon Stewart“ (1996).

Vaikystėje svajojo būti teisininku, tačiau kai mokykloje mokytoja jo paklausė, kodėl jis nori tapti būtent šios profesijos atstovu, S.Carellis nesugebėjo sugalvoti jokio atsakymo.

Prieš tapdamas „Biuro“ pagrindine žvaigžde, jis vaidino dar trijose situacijų komedijose, tačiau jos taip ir netapo populiarios.

Jaunystėje jam teko dirbti pardavėju visą parą dirbančioje parduotuvėje „Store 24”, ten jis stebėdavo žmones ir iki šiol kuria personažus, kurie yra panašūs į buvusius pirkėjus.

S.Carellis mokėsi tame pačiame universitete, kaip ir aktorė Jennifer Garner.

Yra geras aktorių Jacko Blacko, Beno Stillerio, Vince`o Vaughno, Willo Ferrello, Oweno Wilsono ir Luke`o Wilsono draugas.

Susidraugavo su Jimu Carrey iškart, kai išsiaiškino, kad abu vaikystėje žaidė ledo ritulį.

Serga šienlige.

Komedijoje „40-ties ir vis dar skaistus“, scenai, kurioje pagrindiniam herojui (jį vaidina S.Carellis) atliekama krūtinės plaukų depiliacija, nufilmuoti prireikė penkių kamerų. Depiliacija vyko iš tikrųjų, todėl scena turėjo būti nufilmuota iš pirmo dublio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją