A. McQueenas, kuriam mirties dieną buvo 40 m., numatė dar 50 000 svarų kiekvienam iš savo namų prižiūrėtojų. Šie prieš 18 mėnesių jį rado pasikorusį drabužinėje Londono Mayfair mikrorajone esančiame bute.

Tačiau didžiąją dalį savo pinigų dizaineris paliko mylimiausiems labdaros fondams: „Battersea dogs and cats home“ pietų Londone ir Londono budistų centrui.

A. McQueenas turėjo 16 036 500 svarų (62 542 350 Lt) vertės turto, kai pasikorė prieš tai suvartojęs kokaino, migdomųjų tablečių ir raminamųjų kokteilį. Tai įvyko praėjusių metų vasario 11 d., dieną prieš jo motinos Joyce laidotuves.

Britų dizaineris po 50 000 svarų paliko savo namų prižiūrėtojams Marlene ir Cesarui Garcia už jų „ilgą ir ištikimą tarnybą“. Būtent C. Garcia aptiko pasikorusio A. McQueeno kūną.

Velionis taip pat skyrė po 50 000 svarų savo krikštasūniui ir kiekvienai jo dukterėčiai bei sūnėnui. Po 250 000 svarų (975 000 Lt) gavo jo trys seserys ir du broliai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją