Greitoji buvo iškviesta 17.54 val. (Lietuvos laiku). Po 23 val. (Lietuvos laiku) BBC pranešė, kad policija neturi duomenų, kad atlikėjos mirtis galėtų būti smurtinė. Pasigirdusios versijos, kad A.Winehouse mirė perdozavusi narkotikų, kol kas nėra patvirtintos, nes mirties priežastis kol kas neskelbiama.

Kontroversiškoji asmenybė senokai kovojo su priklausomybe nuo narkotikų ir alkoholio. Šios problemos nuolat temdė jos muzikinę karjerą.

Praėjusį mėnesį dainininkė nutraukė savo turą po Europą, nes susikompromitavo koncertuodama Serbijoje. Moteris scenoje pasirodė girta ir nesugebėjo atlikti kūrinių.

Visgi talentinga dainininkė buvo įvertinta - vos 20-ies, 2003 m. išleidusi debiutinį albumą "Frank" ji sulaukė pripažinimo. Tarptautinė šlovė prasidėjo 2006 m., išleidus albumą "Back to black". Atlikėja gavo "Grammy" apdovanojimą.

Tik pasklidus žiniai apie dainininkės mirtį, iš karto pasaulinio garso žvaigždės, apžvalgininkai, ją pažinoję asmenys ir gerbėjai ėmė reikšti apgailestavimą ir užuojautą, kad pasaulis neteko neeilinio talento.

Tuo pačiu buvo pabrėžiama, kad dainininkė buvo ekscentriška, jos asmeninis gyvenimas buvo visiška painiava.

Iš DELFI.TV archyvų - Amy Winehouse sausį koncertavo Brazilijoje

Vienas paskutiniųjų koncertų Belgrade

2009 m. prieš teismą Londone

2009 m. liepą A.Winehouse oficialiai išsiskyrė su vyru

2008 m. Londono Madame Tussads muziejuje atidengta vaškinė A. Winehouse figūra

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją