53 m. milijardierius ir 33 m. jo žmona, su kuria jis susituokė vos prieš savaitę, turėjo nutraukti savo kelionę po Pietų Afriką, nes princui reikėjo atlikti DNR patikrinimo testą, siekiant nustatyti tėvystę.

Tačiau net kai jaunavedžiai buvo išvykę kartu, jie nakvojo atskiruose viešbučiuose – princesė Charlene viešbutyje Umhlanga Rocks pajūrio kurorte, o jos vyras – už 15 km Durbane.

Išgirdusi pranešimus apie princo Alberto meilės romanus, buvusi olimpinė plaukikė Charlene iki vestuvių tris kartus mėgino pabėgti iš Monako.

Tačiau kai tuoktuvių ceremonija vis dėlto įvyko, pora planavo praleisti medaus mėnesį kartu Umhlanga Rocks kurorte, „Oyster Box“ viešbučio numeryje, kuriame nakvynė kainuoja 4 tūkst. svarų (apytikriai 15500 Lt).

Buvo manoma, kad princas Albertas užsakė ištaigingus prezidentinius apartamentus, įrengtus per du aukštus, su atskiru baseinu ir marmurine vonia, stovinčia prie lango su vaizdu į Indijos vandenyną.

Tačiau Pietų Afrikos laikraštis nurodė, kad princesė Charlene nakvojo pigesniame viešbučio kambaryje viena, o princas Albertas apsistojo kitame viešbutyje Durbane.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją